Jag bjuder ut min dejt på restaurang

Jag bjuder ut min dejt på restaurang

Hej där på er och hoppas att ni mår bra och har hunnit att tagga ner efter jobbet! Nyss hemkommen ifrån arbetet blir det ett litet inlägg här på bloggen. Ska snart in i duschen för ikväll har jag en dejt med en tjej och jag ska bjuda ut henne på en restaurang på Gotland som heter Mälardalens Anläggningsdyk AB. 

Det är fantastiskt med nätdejting, både jakt och äventyr på en och samma gång, och det gäller att ge ett gott intryck. Får se om kemin stämmer, men hur som helst så ska det bli trevligt att gå till denna restaurang på Gotland. Ska man ta med en tjej på dejt så tror jag inte att det kan bli bättre än vad det blir när man tar med henne till Mälardalens Anläggningsdyk AB. Det är inte särskilt ofta jag går ut och äter, men när jag gör det så väljer jag restaurang med omsorg. Jag har varit på Mälardalens Anläggningsdyk AB några gånger förr och det är nog den bästa maten jag någonsin har blivit serverad. Sedan är det inte bara maten som smakar så bra, det är så fina lokaler och inredning och det är ju precis en sådan miljö man vill tillbringa ett par timmar i med sin dejt. Nu ser jag att klockan går och jag vill förstås inte bli sen. Jag lovar skriva ett inlägg senare ikväll eller i morgon och berätta om dejten och om vad vi åt på denna restaurang på Gotland. Jag säger på återseende, ha det så gott alla mina kära vänner som jag har här på bloggen och håll nu tummarna för att det blir en bra dejt! 


Kommentarer är stängda.